***

Seiklusspordisarja "Xdream" kokkuvõttes sai Imre Poomi ja Kristina Suokase võistkond Adrekad B-rajal nelja etapi kokkuvõttes 240 võistkonna seas 44. koha, segavõistkondadest oldi 15.

***

Kümneetapiliste Ida-Virumaa orienteerumisneljapäevakute kokkuvõttes olid oma vanuseklassis Regina Poom ja Carmel Poom esimesed, Kristina Suoakas teine ja Imre Poom neljas.

***

 15etapiliste Ida-Virumaa argipäeva jooksuõhtute kokkuvõttes sai klassis H18 23 osaleja seas neljanda koha Argo Rebban.

***

Mäetaguse puhkealal toimunud Ida-Virumaa suvehooaja lõpetanud teatevõistlusel osales 25 võistkonda. Hästi esines Mäetaguse spordiklubitrio Helen Mast, Üllar Saatman ja Ainar Saatman, kes saavutasid oma võistlusklassis esikoha.

***

Mäetaguse ujumise seeriavõistluse septembrikuu etapil said oma vanuseklassis esikoha Oleg Šapovalov, Ester Juuse, Robert Juuse, Tiiu Hallik, Joonatan Hallik, Ilona Põld, Sergei Žarikov ja Kai Lepik. Järgmine etapp peetakse 29. oktoobril ja siis saab kella 18-20 oma võimeid proovida 50 m distantsil.

***

Ida-Virumaa petangireitinguvõistluste viimasel etapil, Kohtla-Järve meistrivõistlustel võitis teise koha Jaan Sepp, kes 15 reitinguvõistluse kokkuvõttes saavutas parima Mäetaguse petankerina 65 võistleja seas 14. koha. 17. koha sai parima juuniorina Oskar Sepp, kolmas oli juunioridest Imbi-Indi Deljantintšuk.

***

 Mäetaguse petangikarikavõitluste viimase etapi kaks paremat olid Hillar Neiland ja Elmo Lageda, viie etapi kokkuvõttes jagasid nad kaks paremat kohta vastupidises järjekorras. Viimasel etapil viies olnud Argo Sepp sai kokkuvõttes parima kohaliku petankeri auhinna. Parima noore auhinna sai Oskar Sepp.

***

Jõhvi sulgpalli seeriavõistluse avaetapil mängisid Mäetaguse esindajad edukalt, Maarja Saatman võitis naiste üksikmängu ja koos Airi Kruusmaga naiste paarismängu. Meeste üksikmängus oli Tanel Saatman 11. Oma debüüdi tegi edukalt Karina Palloson, kes saavutas naispaarismängus koos oma paarilisega hõbemedali, segapaarismängus oli Pallosoni osalusega duo neljas.