Perepuhkuse imeilusa mõisamiljööga Sangaste lossis ning lõbusa loodusmatka OÜ Loodusturismiga on võitnud Veronika Bogdanova. Peaauhind antakse välja kõige enam Valgamaa veekogusid külastanule.

Kampaania eksklusiivsed eriauhinnad

Romantilise puhkuse kahele Taagepera lossis koos sviidis ööbimise ja õhtusöögiga on võitnud Timo Arbeiter.  Auhinna pälvib rahva lemmik ehk kõige enam „meeldib" klikke kogunud foto.

GMP Clubhotel & „Pühajärve restoran" kolmekäigulise eksklusiivse pimeõhtusöögi kahele koos veinidega on võitnud Jana Kikkas. Auhind loositi välja kõigi kampaania käigus üles laetud fotode vahel.

Mängu võitja Veronika Bogdanova sõnul kuulis ta Valgamaa veekogude seiklusmängust sõbranna käest, kes õhutas teda sellest ka osa võtma.  Kuigi Bogdanova on terve lapsepõlve veetnud siin, oli tema jaoks järvede jäädvustamine omamoodi seiklus, üllatuseks avastas ta, et Valgamaal on väga palju vahvaid ja ilusaid kohti!

Valgamaal on enam kui 200 järve ning hulk paadiga läbitavaid jõekilomeetreid. Kolm kuud kestnud kampaania jooksul külastati enam kui 90 erinevat Valgamaa veekogu.

Kõige rohkem külastusi kogus Otepääl asuv Pühajärv, mida külastati kaheteistkümnel korral.

Valgamaa veekogude seiklusmängu auhinnad antakse võitjatele üle Valgamaa turismi aastaseminari raames 29.11.2013.

Valgamaa veekogude kampaania kuulutas välja SA Valgamaa Arenguagentuur koostöös Valga Maavalitsusega ja Valgamaa Omavalitsuste Liiduga. Seiklusmäng korraldati Valgamaa maine tegevuskava 2013-2017 „Veekogude Valgamaa" raames.