Tema sõnul oli kohal kohal oli kolm vene noormeest ja Märt Sults. "Minu soovi peale tehti auto pagasiruum lahti ja küsiti, kui palju ma lendlehti soovin. Kui aga hakkasin pildistama ja filmima, tundis Sults mu ära ja põgenes," lisas Toomast.

"Märkasin, et ka telgis oli materjal lahkelt saadaval. Nüüd on selge, et laimukampaania korraldus pidi tulema keskerakonna juhtidelt. Olgugi, et Edgar Savisaar ise ennast džentelmenina esitleb, räägivad tema teod täiesti teist keelt," sõnas Toomast.

Põhjatallinlaste postkasti potsatas hiljuti anonüümne kiri, milles hoiatatakse valijaid Reformierakonna nimekirjas kandideeriva Vilja Savisaar-Toomasti poolt hääletamise eest.

Kirjas öeldakse, et Savisaar-Toomast jättis peale lahutust enda nime alles selleks, et "petta Sinult välja hääl Reformierakonna ja Ansipi toetuseks".

Lisaks tuletatakse kirjas meelde asjaolu, et Savisaar-Toomast lahkus erakonnast skandaaliga ning eurosaadik keeldub lahkumast europarlamendist.

"Vilja Savisaar-Toomast reetis nii oma valijaid kui ka Keskerakonna. Kui sa hääletad tema poolt, petab ta ka sind," väidetakse kirjas.