Õues sai uueks lossi juurest parki viiv kõnnitee, millest sai vahva kivitee. Loodame, et vihmavee hammas selle peale ei hakka ja edaspidi saab jalutamist nautida. Lisakülalisi on meie õuele toonud ka säravkollane National Geographicu aknake. Kes pole veel seal pilti teinud, siis nüüd on kollaste lehtede taustal selleks eriti hea võimalus.

Hetkel on loss igapäevaselt küll uksed sulgenud, kuid see ei tähenda, et ta päris kinni on. Vastupidi, askeldame nende tööde kallal, mis suvel ajapuudusel tahaplaanile jäid. Püüame hostelitubadele ja teistele ruumidele nägusamat väljanägemist anda ja teeme muid ettevalmistusi. Pealegi käivad tänu ESTLATRUS-i programmile ettevalmistused suuremateks ehitustöödeks talveaiapoolses keldriosas ja taastamisele läheb ka talveaed ise. Hetkel askeldavad töömehed aknaraamide ja küttetorude kallal.

Õnneks jagub kliente ka sügiseks ja talveks ning ühtegi tühja nädalat ei paista ka sel hooajal tulevat. Vaheldust püüdsime pakkuda Mahavoki kontserdiga 12. oktoobril ja Sangaste Lossi Live õhtuga 18. Oktoobril. Lisaks tavapärasele on lossis tänu Aare Jaamale avatud väike topistenäitus, kus võimalik imetleda ka karu ja hunti.

Lossi restoranis on toimunud ka omajagu muudatusi, nii inimeste kui ka toitude näol. Menüüs leiab palju uut ja on võimalik mekkida ka ulukiliha. Pakume toitu nii koha peal kui ka cateringteenusena. Lossikeldrisse on varutud õunamahla ja murakamoosi ning muidki hõrgutisi on purkidesse ja karpidesse pakitud. Seega võib julgelt talvele vastu minna.

Koostöös Rukkiküla liikmetega pakub loss oma klientidele ka sauna, metsasafari teenuseid ning erinevaid maitseelamusi. Vahel peame ka majutamisel abi paluma. Märkimata ei saa jätta, et üllatavalt palju on tulnud külalistelt positiivset tagasisidet Sangaste kohta üldse. Kiidetakse meie piirkonna väljanägemist, võimalusi ja sõbralikke inimesi.

Soovime lossipere poolt kõigile jätkuvalt kena sügist ja ootame alati külla!