Meie vallas on see aastatepikkune ilus komme muutunud kõigile asjaosalistele iseenesestmõistetavaks, kuid Comeniuse koostööprojekti raames nädala Paikuse külalisena veetnud 15 kolleegi kuuest riigist olid sellisest õpetajatele osutatud tähelepanust vägagi üllatunud.

Kõrgeima tunnustuse pälvis sel aastal Paikuse Põhikooli matemaatikaõpetaja Liina Kivisto, kes nimetati Pärnu Maakonna aasta klassijuhatajaks.

Valla aasta õpetajad valitakse asutuse enda töötajate ettepanekute alusel ja sel aastal on need Paikuse Põhikooli inglise keele õpetaja Ingrid Lilles, Paikuse Lasteaia Mesimumm logopeed Kadri Veidenberg ja Seljametsa Lasteaed-Algkooli logopeed Anne Strepkova.

Meeles peeti ka medaliga lõpetanuid

Vallavalitsus on igal kevadel korraldanud vastuvõtu oma koolide parimatele õppuritele ja aineolümpiaadidel esikohti saanud õpilastele ning andnud neile ka väikese preemia. Esimest korda otsustati sel aastal tõsta esile ka üldhariduskoolide medaliga lõpetanuid: Gerli Paju - Pärnu Sütevaka Gümnaasium, kuldmedal; Nelli Pavlova - Pärnu Vene Gümnaasium, hõbemedal, Mai Liis Pukk - Pärnu Sütevaka Gümnaasium, hõbemedal.