Veel juhtnöörid ja näpunäited Ülo Vainuralt spordiklubist Saue Tammed ning võistlejad suundusid rada läbima.

Spordiklubi Saue Tammed oli linna territooriumile maha märkinud orienteerumise valikraja. Huvilistel oli valida kahekümne kontrollpunkti vahel, aega nende leidmiseks oli üks tund.

Lõpuprotokolli sai aja kirja 91 orienteerujat, nii mõnelgi oli see elu esimene orienteerumine. Kõik 20 kontrollpunkti läbis 18 osalejat. Kõige kiiremad olid teist aastat järjest Martina ja Martin Eerme, etapiaeg 42 minutit.

Võistluse protokolliga saab tutvuda Saue Huvikeskuse kodulehel huvikeskus.saue. ee. Iga osavõtja osales enne starti loosiauhindade jagamisel ning sai pärast raja läbimist kosutuseks šokolaadimedali ja kuuma teed.

Aitäh kõigile osavõtjatele! Suur tänu koostöö ja korraldamise eest spordiklubi Saue Tammed liikmetele: Johannes Tasa, Hille Tasa, Ülo Vainura, Kaimo Käärmann-Liive, Lembe Lutterus, Ülvi Miilmets, Ekvard-Allan-Matis Joakit ja Ingrid Kuningas.

Kohtumiseni sarja „Sauelane liikuma" kolmandal etapil Saue Gümnaasiumi staadionil. Staadionijooks Isadepäeva-eri ootab kõiki isasid ja vanaisasid ning teisi spordihuvilisi starti 9. novembril kell 12. Lisainfo ürituse kohta huvikeskus.saue.ee.