Keskuses saab noor vabalt oma huvist lähtuvalt aega sisustada. Alati on teretulnud noorte initsiatiiv ürituste väljamõtlemiseks ning korraldamiseks, sest noored ju ise teavad kõige paremini, mida tahavad.

Noortekeskuse ruumid võimaldavad mitmesugust tegevust. Keskuses on huviringi- ja käsitöötuba ning kööginurktuba - huviringitoas saab läbi viia erinevaid ringe ja töötubasid, meisterdada. Kööginurk on varustatud kaasaegse köögitehnikaga, kus on võimalik väiksema grupiga süüa teha ning ühiselt laua taga istuda, soovijatel tass teed või kohvi omale keeta.

Ürituste- ja mängude saalis on võimalik läbi viia erinevaid üritusi, aga ka treeninguid ning näiteringi proove, korraldada kohvik-kinoõhtuid, karaokeõhtuid, luule- ja muusikaõhtuid, mängida suuri lauamänge (lauatennis, koroona, piljard).

Mängude toas on kõik vajalik vaba aja veetmiseks - palju erinevaid lauamänge, puslesid, telekas, video ning Xbox .

Väikeses õdusas suhtlustoas on mugavad tugitoolid ja teler, siin saab mõnusalt niisama jutt u puhuda. Arvutitoas on olemas kolm täiskomplektset arvutit, mis on varustatud internetiga.

Ühisüritused tulemas

Fotostuudio on varustatud vajaliku tehnikaga, olemas on nii valgustus kui ka erinevad taustad, et teha nii portreesid kui ka lausa fotosessioone; seal hakkame korraldama ka fotokoolitusi. Kohapeal olemas ka arvuti piltide vaatamiseks, kujundamiseks ning soovijad saavad oma pildid mälupulgale kopeerida. Fotostuudios saab pilte teha eelneval kokkuleppel.

Kavas on osutada pildistamisteenust ka Kose rahvale (ID-kaardi pildid, perepildid jms).

Noortekeskuses on võimalik laenutada ka rulluiske ja tõukeratt aid koos kaitsevarustusega. Seda muidugi siis, kui väljas ilm lubab ratt aga sõitu.

Noortekeskus on avatud esmaspäevast reedeni. Plaanis on hakata korraldama kord nädalas mõnda suuremat või väiksemat ühisüritust - näiteks kokkame koos, töötoad, seikluspäevad ning erinevad turniirid.

Ürituste ja väljasõitude korraldamiseks loodame saada lisaks oma eelarvele palju abi projektide kirjutamisest erinevatesse fondidesse.

Suur ei jää ukse taha

Keskusesse ootame noori alates 7. eluaastast kuni täiskasvanuni, sest tegevust peaks jätkuma igale vanusele. Samuti on võimalus meie ruumides korraldada huviringe täiskasvanutele, kui ainult jätkub juhendajaid ja huvilisi.

Nagu igas avalikus asutuses, nii kehtivad sisekorra teatud reeglid ka noortekeskuses, millest enamus on noorte endi poolt märgatud ja kirja pandud.

Noortekeskuses on plaanis hakata korraldama kodundusringe ka noortele emadele, kus koos õpitakse ja tuletatakse meelde kodust kokkamist, käsitööd ja veel palju muud, millest noored emad soovivad teada saada.

Kose Noortekeskus on kõigile noortele mõeldud tore koht, mis pakub erinevaid võimalusi ja lihtsalt mõnusat kohta, kus saad olla Sina ise.

Noortekeskuses on võimalik osaleda erinevates klubides/ stuudiotes, projektides, programmides, tegevustes ning konkurssides või hoopis neid kõiki ise korraldada ja organiseerida.

Lisaks organiseeritud üritustele võib Kose Noortekeskuses ka niisama noortepärases õhkkonnas suhelda sõpradega või saada kasulikku infot.

Noortekeskuse noorsootöötajad ootavad huviga, et saaksid aidata Sinu enda ideid, mõtt eid ja unistusi teoks teha.

Uue keskuse noortejuhid on Ade Luts ja Mari-Helen Saarna ning oma töökohaga kolis noortekeskusesse ka valla noorsootööspetsailist Angela Kilk.

Noortekeskus on avatud esmaspäevast reedeni 12.00- 20.00 (7-12-aastastele kuni 18.00, v.a erandjuhud kokkuleppel noorsootöötajatega).

Kose Noortekeskuse tegemistest saate infot ka meie Facebooki lehelt.