Ootame külastajaid tööpäeviti 15.00-18.00 ja nädalavahetustel 12.00-17.00, teistel aegadel tuleks eraldi kokku leppida telefonil 507 8055. Avaüritusel sai tänatud kõiki autoreid, kelle tööd näitusel väljas, lastele anti pliiatsikarbid ja maiustused. Kõigile külastajaile oli kunstikeskuse poolt kaetud kohvi-ja tordilaud.

Töötoad mõisas

Kunstikeskuse poolt suur tänu kõigile heade soovide ja toetuse eest, oleme koostööks kõigile avatud.

Kunstikeskuse käsutuses on neli ruumi mõisa esimesel korrusel. Kunstikeskuses hakkavad toimuma regulaarselt erinevad kunsti-, keraamika- ja käsitöökursused nii täiskasvanutele kui lastele tööpäeviti kui ka nädalavahetustel. Oodatud on kõik põnevad ideed, mida võiks kunstikeskuses ka edaspidi korraldada.

Kunstist kokanduseni

Iga kuu esimesel pühapäeval toimub kunstikeskuses lastehommik, kus lisaks käelisele tegevustele - joonistamisele ja meisterdamisele - tegeldakse ka kokanduse, keraamika, laulmise ja paljude muude huvitavate tegevustega.

Kõik on oodatud avatud Ravila kunstikeskusesse - nii lähemalt kui kaugemalt- vaatama teiste tehtud töid või ise kaasa lööma!

Info kunstikeskuses toimuva kohta on üleval Ravila mõisa kodulehel www.ravilamois.ee. Info tel 5078055 või piret.aavik@gmail.com.