Tööpõld on lai, väga mitmekesine ja huvitav. Kui mõelda, palju on erinevaid spordialasid ning sihtrühmi, on avastamist küllaga. Päev päevalt tajun paremini oma tegutsemisvõimalusi, samas ka vastutust ja ootusi, nii et mõtteainest puudust ei tule.

Oled sa enda jaoks mingisuguse pildi paika saanud?

Pilt hakkab vaikselt kujunema. Vallavanem on mulle näidanud valla spordirajatisi ning sportimisvõimalusi ja teisedki valla töötajad on olnud väga abivalmid ning rääkinud toimunud üritustest ja traditsioonidest. Kindlasti peab veel tutvuma kohalike inimestega ja nende ideedega.

Sinu eesmärgid sellel ametikohal?

Peamiseks eesmärgiks on kindlasti noortele spordipisiku süstimine. Selleks peavad olema loodud võimalused, et iga noor leiaks endale midagi sobivat, millega päevas tunniks kaheks pulss üles ajada. Samas ei kavatse ma ainult noortekeskseks jääda. Soovin, et ka täiskasvanutel ja seenioridel oleks võimalus kodu lähedal oma lemmikalal võistelda või siis lihtsalt harrastada meelepärast kehalist liikumist. Kindlasti on ka eesmärgiks läbi spordi Sõmeru vallale reklaami tegemine.

Missugusena näed Sõmeru valla spordielu tulevikku?

Näen, et valla spordirajatised on võimalikult pidevas kasutuses, toimuvad au sees olevad vallasisesed võistlused, valla esindus ning koolide esindused on väljas võimalikult paljudel maakondlikel ja vabariiklikel võistlustel... Veel tahaksin, et valla elanikud oleksid võimalikult terviseteadlikud ja hindaksid spordi positiivset mõju. Võiks ka olla mingisugune Sõmeru valla spordipidu, mis kutsuks inimesi ka kaugemalt meile külla.

Kas ja kuidas oled seotud oma senises elus Sõmeru vallaga?

Möödunud kevadeni olin Sõmeru vallaga seotud väga vähe - vaid paar sõpra, keda sai aegajalt külastatud. Kevadel leidsin perele väga meeldiva elupaiga Sõmeru vallas ning nüüdseks olen valla elanik.

Aga Sõmeru spordiga?

Valla spordiga pole senini väga tugevalt seotud olnud. Küll olen treeninud mõnda Sõmeru valla noort võrkpallurit. Mul on olnud ka au mängida ühes võistkonnas hetke parima Sõmeru võrkpalluriga.

Mis on sinu arvates Sõmeru valla tugevus?

Valla tugevus on minu arvates see, et panustatakse heale elukeskkonale ja noortetöösse - on ehitatud väga eeskujulikud noortekeskused ja spordirajatised.

Ehk natuke veel endast - kes sa oled, kust sa tuled, millega oled tegelenud?

Eelkõige püüan olla oma lastele hea isa ja elukaaslasele toetav kaaslane. Nimelt kasvab kodus mul kaks last - 6-aastane tütar ja 2-aastane poeg. Tulen Rakvere linnast ja olen paar aastat ka Tallinnas elanud. Põhiamet on olnud senini võrkpallitreener. Tegutsen peamiselt Rakvere Spordikoolis, kuid mul on ka võistkond Haljalas ja väiksemate laste rühm Võsul. Nüüd proovin ka Sõmerul trenni käima saada. Enamus minu senisest elust ongi ümber võrkpalli keerelnud, kümmekond aastat sai pallitud Schenker liigas. Lisaks spordile meeldib mulle tegeleda lastega, väga naudin väljasõite ja reisimist perega, meeldib otsida kerget seiklust.

Mõlgub sul meeles ka mingi konkreetne ülevallaline spordiüritus?

Ütlen ausalt, et tahaksin teha midagi suurt. Mis see täpsemalt oleks, ei julge veel välja öelda. Konkreetsetest asjadest rääkides, taaskäivitan valla meistrivõistlused aladel, kus näen, et see võiks inimesi kaasa haarata. Samuti soovin jätkata sportlike perepäevade traditsiooni.

Kuidas saab Sõmeru rahvas sind aidata?

Sõmeru rahvalt ootaksin kõige enam julget suhtlemist - kui on kellegil mõni hea idee või oleks vaja mõni probleem spordivaldkonnas lahendada, siis soovin olla siin abiks. Võtke palun julgesti ühendust, sest ,,kaks pead on ikka kaks pead.'' Kõiki huvilisi ootan spordis kaasa rääkima 14. detsembril kell 19.00 Sõmeru keskusehoones toimuval ümarlaual.