Seekordsete tööde käigus avardati vaadet järvele, niideti rannaala sinna kasvama hakanud võsast puhtaks ja ka teeäärne ala sai avarust juurde.

Talgud jäid küll mitte just kõige paremasse aega, kuid raske oli ette näha ajakulu kõigi vajaminevate lubade ja kooskõlastuste saamiseks. Nüüd on need olemas ja tööd võivad toimuda kuni 2014. aasta kevadeni.

Kogu tegevuse eesmärgiks on anda poldrile uus ja avatud hingamine, mis tähendab nii avarat kohalesõiduteed kui ka vaadet puhkealalt järvele. Proovime ühiste jõududega hoida kogu suvitusperioodi jooksul kanaliääred ja puhkeplatsid niidetud ja korras. Eks see ole ju meie valla visiitkaart vaatega Võrtsjärvele.

Teave talgute toimumise kohta liikus seekord tuttavalt tuttavale ja ka internetikanalite kaudu, kuid pärast oli kuulda, et paljud osaleda soovijad ei saanud infot kätte. Seepärast teen huvilistele ettepaneku helistada, saata sõnumi või e-postiga mulle oma kontaktandmed, et sobiv aeg kokku leppida ja korrastustöid jätkata. Tööd jätkub poldril lume tulekuni.