Valimised on läbi ja ma olen tulemustega rahul, tänan kõiki inimesi, kes minu poolt hääletasid! Ega ma ennast ei reklaaminud ega kedagi palumas käinud, mulle meeldib see ütlemine, mida Toots ütles Kiirele, kui see Venemaale minekuks soovituskirja küsimas käis.

Mulle meeldib ka see, et seekord ei olnud enne valimisi üksteise mustamist ega poriga loopimist, mida varem ikka on ette tulnud.

Ka lahkuv volikogu, mille liige minagi olin, tegi oma parima. Ärge unustage ära masu ja väga "peenikest" rahakotti, millega tuli alustada. Oli tähtis kõik allasutused säilitada. Nüüdsel uuel volikogul on rahalised väljavaated palju helgemad. Me oleme nüüd ju põlevkivivald.

Ja ma loodan väga, et uus (volikogu) luud pühib paremini ja ei hakka kohe ära pühkima! Soovin neile jõudu ja edu! Kas sauna pilet on kaks eurot kallim või odavam ei ole kõige tähtsam, mina ja veel hulk vallakodanikke kütavad oma sauna, mis on puhta muidu.

Nii, nüüd sellest, mis mulle ei meeldi. Ma tahan, et me märkaksime ja peaksime rohkem lugu oma inimestest, et ei näitaks seljataga näpuga. Me peame siin, oma külas, oma inimestega hakkama saama. Kõike võib eksportida: vallavanemat, koolidirektorit, finantsjuhti, jne. Iial ei tule võõras meie asju südamega ajama, vaid ikka raha pärast! Ja seepärast kutsun kõiki üles, oleme üksteise vastu sõbralikumad, nägema ja panema tähele asju, mis tegelikult on hästi!

Jaak Arm
Juurtega iisakulane