Tema kohta on kirjutatud: Koeru valla inimestel on olnud võimalus jälgida Virve Kluusti töid ja tegemisi Koeru vallas Salutaguse külas. Virve eestvedamisel, perekonna ja külarahva kaasamisel, on loodud kaunis kooskäimiskoht Kurnu küngas, kuhu on ehitatud seltsimaja ja uusehitusena spordimaja.

Virve mõtleb oma tegevusi plaanides alati just külades elavatele lastele ja noortele peredele. Ta on korraldanud jõulumaad, perepäevi, laste üle-eestilist folkloorilaagrit. Virve on aktiivne pensionär, kellel pole olnud kahju kulutada oma aega, tööjõudu, raha, kütust perekeskse külaelu edendamiseks. Külaseltsi tegevusse on kaasatud kogu Virve perekond: tema kaks poega ja nende lapsed.

Salutaguse külas on põimunud põlvkondadevaheline läbisaamine selliselt, et mitte keegi ei tunne ennast mahajäetuna, kõik jõulupeod ja jaanipäevad veedetakse peredega koos.

Virve on lastesõbralik, aktiivne suhtleja, positiivse ellusuhtumisega, uutele katsumustele ja ettepanekutele avatud, täpne ja tähtaegadest lugupidav, konkreetne ning enda suhtes nõudlik ja rõõmsameelne inimene.

2008. aastal pärjati imelise vanaisa tiitliga Uno Aan.