Praegu lähtutakse eelarve planeerimisel varasemate aastate praktikast. Reguleerimata on nii toetamise põhimõtted kui võimalike toetussummade suurused, kehtib reegel „kes ees, see mees".

Kõik, kel on tahet ja huvi muuta senine olukord paremaks ja selgemaks, andke sellest teada roland. simanis@paikuse.ee ning teile saadetakse tutvumiseks ja ettepanekute tegemiseks valla sporditoetuste jagamise korra eelnõu.

Avalik arutelu tuleb 2.detsembril kell 18 Paikuse Lasteaias Mesimumm. Olgem aktiivsed!

Korraldame suusavarustuse korjanduse

Tulemas on talvehooaeg ning põhikooli uued ja hakkamist täis kehalise kasvatuse õpetajad tahavad lastele tutvustada erinevaid spordialasid. Üheks selliseks on suusatamine, mis on aastaid olnud unustusehõlmas. Kahjuks pole aga paljudel lastel võimalik endale hädavajalikkugi suusavarustust soetada.

Pöördume teie poole palvega, head valla elanikud, annetage põhikoolile oma kasutult seisma jäänud suusavarustus! Kui leiate midagi, millest pole kahju loobuda, jätke teade roland. simanis@paikuse.ee või helista 55578651. Võtame teiega kindlasti ühendust.

Loomulikult on alati ka võimaluse ise võimlasse kohale tulla. Täname juba ette ka neid, kes seda üleskutset teistega facebookis Paikuse Spordikeskuse all jagavad.

FOTOL: Juulist läks käima uue tervise-ja spordikeskuse ehitus. Algul ei saanud väljastpoolt vaadatuna arugi, kas ehitamist toimub või mitte, sest tehti ettevalmistusi maapealse osa ehitamiseks. Nüüd on pilt ehitustandril muutunud ja hoone kerkimist on silmaga näha - vaiad on puuritud ja rostvärkide armeeringust ja valamisest 85% tehtud. Hetkel rajatakse välisvõrke ja põrandaalust kanalisatsiooni ning on käimas raudbetoonelementide montaaž. Üldpilt muutub iga päevaga ja hoone valmimise tähtaeg tuleb aina lähemale.