Muusikalist meelelahutust pakkus lauludega kitarri saatel Eha Lihtne naaberkülast.

Ühepereelamutest hinnati tänavu kolmeks paremaks Sultsi Väikekoht 4 eramu Päidre külas (perekond Riig), Välja eramu Kalvre külas (perekond Remmel) ja Mälksoo eramu Vana-Kariste külas (perekond Hüva). Korterelamute ja hoonetegruppide arvestuses tunnistati kõige kenamaks Rimmu korrastatud külakeskus sealse hoonetegrupiga.

Huvitavate ideede, säästva renoveerimise ja eeskujuliku taastamise kategoorias paistsid silma Kuremäe eramu Kulla külas (perekond Mikelsaar) ja Tamme eramu Kulla külas (perekond Kormašov).

Halliste valla heakorravõistlust „Kaunis kodu 2013" korraldas vallavolikogu alaline haridus-ja kultuurikomisjon koostöös vallavalitsuse ja erialaspetsialistidega.

Tähelepanelike vallaelanike ja naabrite poolt oli neile laekunud kaheksa ettepanekut ja vihjet. Komisjon külastas kohapeal koduaedasid ja võttis hindamisel arvesse iga klassi osas terviklikku ruumimõju, heakorda, haljastust ja väikevorme, lisaks huvitavaid lahendusi ajaloolise või olulise hoone, samuti talu- või mõisapargi säilitamisel ning taastamisel jm.