16.12.2013, 13:25
Saaremaal valmistatud marjaketšupid teel ilmakuulusale toidumessile
(1)Epi talu perenaise Inge Uulitsa ketšupid lähevad esmakordselt piiri taha, need on arvatud Eesti stendi koosseisu maailma suurimal toidumessil Grüne Woche.
FOTO:
“Eesmärk on kombata seda kanti seal,” ütles Inge Uulits Saarte Häälele, rääkides 17.–26. jaanuaril Saksamaal peetava messiga seotud ootustest. “Oleme valmis ka selleks, kui tuleb mõni pakkumine,” lisas ta.
Inge Uulitsa sõnul hakkas ta uurima võimalusi suurmessil osaleda tänavu kevadel ja kontakteerus Eesti põllumajandus-kaubanduskojaga, kes korraldab Grüne Woche Eesti stendi.
Eesti stendile läheb Epi talust maailma rahvastele maitsmiseks nelja sorti ketšupit (musta sõstra, sõstra-, rabarberi- ja vürtsine ploomiketšup), mida saadetakse messile kokku 72 väikest purki.