"Oleme kaasa aidanud saalihoki, jäähoki, maadluse ja teistegi Jõgeval ja selle ümbruses populaarsete spordialade edendamisele. Näiteks läheb meile igati korda kehalise kasvatuse õpetaja ja treeneri Tiiu Õunapi juhendamisel tegutseva tüdrukute võrkpallivõistkonna käekäik. Üle kümne aasta toimus Jõgeval OÜ Juta&Kaido hokiturniir. Panustame spordiajakirjaniku ja koduloolase Tiit Lääne ja tema pereliikmete eestvedamisel tegutseva Paduvere Talumuuseumi arendamisse. Olime sponsoriks ka Pala vallast pärit isetegevuslaste õdede Helkenite heliplaadi väljaandmisel. Püüame igati soosida laste- ja noorte huvitavat ja sisukat vaba aja veetmist. Nii panime õla alla tänavu suvel Jõgeval toimunud noorsoofestivalile," ütles Lehtla. 
Osaühing Juta&Kaido on loodud 1991. aastal ning 1992 .aastast pärineb firma ajaloo esimene tänukiri, mis saadud Kurista Linnamäel toimunud motokrossi läbiviimise toetamise eest. 

Firmajuht Kaido Lehtlat on tunnustatut ka Jõgevamaa Hõberistiga, Jõgeva Linna Aumärgiga  ja mitmete teiste autasude ja aukirjadega.

"Kodanikuühiskonna parimaks toetajaks" kuulutatud heategevuse edendaja Eckard Klug on ligi paarikümne aasta vältel toonud Eestisse erinevaid rõivaid ja tarbeesemeid, õppevahendeid koolidele ja lasteaedadele, meditsiinitehnikat haiglatele, abivahendeid puuetega inimestele.

"Lõppevast aastast on iseäranis südamesse läinud ema kaotanud laste abistamine. Korraldan ja rahastan igal aastal Sadala Külade Seltsi rahvamajas toimuvat Torma valla eakate jõulupidu," ütles Klug. "Minu ettevõtmistele on tublideks kaasa-aitajateks kaasa Luule Väin ja teisedki pereliikmed. Paljud heategevuslikud projektid toimuvadki kogu pere koostöös," lisas Klug.

Eckard Klug on Eesimaa Uhkuse Gala 2012 laureaat. Sadala kandis, kus asub Rootsist pärit Eckard Klugi Eestimaa kodu,  tuntakse teda ka muheda laulumehe ja sõbraliku jõuluvanana.
Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev ja Jõgevamaa Arendus-ja Ettevõtluskeskuse mittetulundusühingute  konsuldant Kersti Kurvits Ü Juta&Kaido juhataja Kaido Lehtlale tunnustusmeenet üle andmas