Kantseleis algavad tööpäevad tavaliselt telefonikõnedega, kus meie elanikud annavad teada ilmnenud kitsaskohtadest, mille likvideerimise kohustus on vallal. Võib juhtuda ka, et küsimus puudutab hoopis mõnda konkreetset ametkonda, kellel vallaga polegi midagi pistmist. Oleme kõiki helistajaid tänanud, ja mitte ainult viisakusest, vaid tõepoolest südamest, sest just tänu neile inimestele liigub info operatiivselt.

On asju, mida saab lahendada suhteliselt kiiresti - kas kõne elektri- või veefirmasse, valla töömehed sõidavad labida või mootorsaega kohale või muud taolist. Mõne mure puhul ei jää aga muud üle, kui ära kuulata ja lohutada - vahendid on teie mure lahendamiseks kavas ette näha järgmise aasta eelarvesse, vastavalt arengukavale tuleb küsimus lahendamisele aasta, kahe kolme pärast või veelgi hullem - mõistame, aga niipea aidata ei saa.

Igal juhul oleme me alati lootnud ja uskunud, et inimesed teatavad valda nii päeval põlevast kui öösel kustunud tänavavalgustusest, ohtlikult sissevajanud truubiotsast, teele kukkunud puust, traadist - millest iganes, mida vallavalitsus teadma peaks.

Iga teie kõne aitab meie kõigi elu paremaks muuta.