Slaidiesitlusega tutvustasime oma suvist reisi: andsime ülevaate sellest, millega tegeleme ning kui palju me selle reisi ja ürituse käigus nägime ja kogesime.

Aste klubi meeleolukas saginas viisime läbi õnneloosi, mille tulu läheb vaimupuudega inimeste 2014. aasta vabariiklikule kokkutulekule sõitmise kulude katteks.

Soovime tänada inimesi, kelle abiga õnnestus õnneloos korraldada. Lisaks Randvere tööõppekeskuse õmblus- ja töötubadele ning SA Kuressaare Hoolekanne päevakeskuse tegelustubadele toetasid meid inimesed, kes armastavad käsitööd teha. Täname teid: Kerle Kuusk, Viima Ool, Urve Pihl, Selma Pahapill, Ly Madal, Leili Varik, Lea Raamat, Anni Trave, Heli Õun, Pia Maidsaar, Anu Tšedreki, Maimu Krischka, Laine Krischka, Grete Kiier, Olga Pank, Eret Pank, Liis Pank, Pille Siplane.

Juri Nossovi, meie ühingu liikme muljeid 6. detsembri tänuürituselt: ""Helisev muusika" meeldib mulle juba ammu, kuid ma pole uneski näinud, et ma saan ise selles näidendis mängida. Pisikest rolli, kuid ikkagi.

Reedel mängisime Aste klubis "Helisevat muusikat" taas. Ma pole küll teatrikriitik, kuid arvan, et me saime hakkama. Kui veel arvestada, et me oleme kõik erivajadustega inimesed, kes rohkem, kes vähem. Selle näidendi põhjal ma ütleks, et me oleme kõik erilised inimesed, oma vajadustega. Aga vist ei sobi ennast kiita, ma kuulun ju ka eriliste inimeste hulka. Kokkuvõtteks peab ütlema, et me saime hakkama, kui ära märkida, kui nõutud meie seltskond nüüd on. Kuulda on, et lugu meeldis inimestele väga. Meie eesmärk oligi pakkuda inimestele meelelahutust ja see ka õnnestus. Super!"

Korraldajad Kati, Sirje ja Ludmilla tänavad Aste klubi pererahvast ja kõiki peol osalenuid.