Meie töötajad olid koos meie klientidega teinud Jõulunäituse, kus olid välja pandud nende käsitööd, mis said meie külaliste poolt väga suure nõudluse osaliseks.

Loomulikult valmistus selleks pidulikuks sündmuseks kogu meie kollektiiv ja ehkki kõik närveerisid, et kas pidu ikka õnnestub, siis tänu meile külla tulnud isetegevuskollektiividele ja muidugi meie klientidele, oli õhkkond koduselt hubane ja kõik olid rõõmsas meeleolus.

Pidu lõppes ühise teejoomise, peotordi ja meie töötajate poolt küpsetatud maitsvate pirukate söömisega.

Kui nüüd teha väike kokkuvõte, siis võib öelda, et meie esimene aasta oli edukas. Suutsime lahendada mitmed esialgu rasketena tunduvad ülesanded: klientide kolimise uude keskkonda, nende harjutamise uute elamistingimuste ja uute inimestega, töötajate ja klientide omavahelise suhtlemise kujundamise, tööülesannete korraldamise ja majapidamise ning majade ümbruse korrastamise. See oli keeruline ja huvitav aasta.

Nüüd võime täie veendumusega kinnitada, et meie elu läheb oma kindlat rada, et kõik protsessid toimivad, et meid teatakse ja tuntakse tunduvalt rohkem kui aasta tagasi ja me polegi nii hirmsad, nagu algul kardeti.

Õnnitlen kõiki meie elanikke ja töötajaid Sinimäe kodu aastaseks saamise puhul, soovin tugevat tervist ja kordaminekuid! Eriliselt olen tänulik meie töötajatele nende mitte kergete kilda kuuluvate tööülesannate täitmise eest. Nad teevad seda ennastsalgavalt, siiralt ja loominguliselt. Soovin teile uuel algaval aastal reibast meelt ja jätkugu seda veel paljudeks aastateks!