Autotehniku ja arvuti eriala kutsevõistlustelt toodi esmakordselt kohti esimese kolme hulgas. Üldhariduse poole pealt tõusis meie kool riigieksamite tulemuste pingereas. Kuigi lõpetas ainult kuus õpilast, oli seejuures positiivne meedia suur huvi meie tegemiste vastu.

Oleme oma põhikooli õpilastega andnud panuse Eesti väga headesse tulemustesse rahvusvahelises haridusvõrdluses. Ka meie kooli õpilased sooritasid PISA testi.

Sellel aastal õnnestusid meie koolidel mitmed projektid. Üldhariduses said rahastuse keskkonna- ja kuultuurialaseid tegemised. Esmakordselt alustas Comeniuse projekt, mille kaudu saavad meie õpilased ja õpetajad järgmisel kahel aastal külastada Soomet, Ungarit, Lätit ja Itaaliat. Veel aasta lõpul saime teate, et kutsehariduse poolelt said rahastuse kaks välispraktikate projekti ja meie õpilased lähevad kohe uue aasta alguses praktikale Saksmaale, Ungarisse ja Poola. Aastal 2013 alustasid meie kooliperes tööd kaks noort õpetajat.

Sellel aastal muutusid kooliseadused ja asjade jutti ajamiseks kulub nüüd veel terve aasta.

Juba praegu oleme teinud aga ettevalmistusi kolme uue rahvusvahelise projekti algatamiseks ning nendes osalevad ka meie sõpruskoolid Norrast ja Soomest.

Isiklikus elus algas aasta kurvalt. Kui aasta varem lahkus siit ilmast minu isa, siis käesoleva aasta märtskuus saatis meie pere igaviku teele minu ema. Suvel olid aga rõõmsad sündmused ja meie pere noored lõpetasid ülikooliõpingud ning nüüd toimetavad nad omi tegemisi.

Meelde jääb kaunis suvi, kus ma ei pidanud paljuks hommikul kell kuus rabasse murakale minna, et enne suurt kuumust uuesti metsast välja saaks. Meenub mõnusalt soe ja pikk sügis, kui kõik aiatööd said sellel aastal õigel ajal tehtud.