Kuna vallabuss on hommikuti väga hõivatud, alustades hommikut Ämari laste Rummule lasteaeda sõidutamisega, jätkates Vasalemma kooli õpilaste sõidutamisega Rummu spordihoonesse kehalise kasvatuse tundidesse ja trenni ning võimalusel viies ka mõlema kooli ja lasteaia lapsi õppekäikudele, siis jääb vähe hommikupoolseid aegu vabaks muude sõitude jaoks. Seepärast saab kasutada vaid neljapäeva hommikuid pensionäride kaubareiside jaoks. Selletõttu on vallavalitsuse plaani järgi iga kolme asula pensionäridel võimalik järgemööda neljapäeva hommikuti kella 9.30-st vallabussiga Keilasse poodi sõita, et sealt kella 12-ks vallas tagasi olla. Alustavad 9. jaanuaril Vasalemma pensionärid, 16. jaanuaril saavad sõita Ämari pensionärid ja 23. Rummu omad, siis hakkab ring otsast peale. Sellise korralduse puhul saavad iga asula pensionärid käia Keilas korra kuus ja kahe kuu tagant kaks korda kuus. Aga alati võib sõita ka teise aleviku inimestega kaasa, kui vabu kohti on.

Igast asulast on üks inimene nõus olnud hakkama sõitu korraldama, kelle juures peab oma osalemise telefoni teel registreerima.

Alla kümne inimesega buss ei sõida. Enda kirjapanemiseks tuleb Rummu pensionäridel pöörduda Tatjana Fjodorova poole telefonil 58 23 78 79, Ämari pensionäridel Nailja Kraani poole telefonil 55 69 19 57 ja Vasalemma pensionäridel Epp Polleri poole telefonil 6713108. Sõiduõiguse saab helistamise/ registreerimise järjekorras. Kui tahetakse välja uurida, ega järsku teise asula sõidukorral vaba kohta jää, tuleb ise helistada ülaltoodud numbritele.

Täiendava info saamiseks pöörduge palun telefonil 6776 325 abivallavanem Siiri Tibbingu poole.

Meeldivaid sõite!