Kaks esimest geimi sai Kohila tartlastelt küllalt kergelt, mõlemad lõppesid seisuga 25 : 19, oli küll pinget ja tasavägiseid olukordi, kuid Kohila mäng oli siiski veidi stabiilsem.

Kolmandas geimis jäi Tartu alguses mitme punktiga maha. Tundus, et kohtumise saatus on otsustatud, kuid siis tuli mängu pööre, mis küttis publikus kirgi ja lisas lootust näha põnevat heitlust. Geimi lõpus oli seis väga tasavägine, kord eksis üks pool, kord teine, punktid lisandusid vaevaliselt.

Seisul 23 : 23 tegi Kohila kaks lihtsat viga ning tartlastel oligi geimivõit käes. Neljanda geimi keskel oli olukord Kohila jaoks küllalt nukker, enda rünnak ei olnud nii hea kui võinuks, Tartu oli aina rohkem hoos ja vahe suurenes juba mitme punktini. Kuid Kohila suutis end kokku võtta, jõudis viigiseisuni, mis püsis vahelduva eduga peaaegu lõpuni. Pinged olid haripunktis mõlemal pool, võitlus oli meeletu, kaitsemäng töötas, üles toodi palju raskeid palle, samas tuli sisse ka lihtsaid vigu. Ja siis oli Kohilal õnne, seisul 24 : 21 tegi Tartu servivea ja Kohila võrkpalliklubist sai Eesti karikavõitja!

Märtsis on Balti liiga finaal ja aprillis Eesti meistrivõistlused, kus proovime saada samuti parimad tulemused. Peatreener on täis tahet vedada Kohila naiskonda veel vähemalt viis aastat, kuna näeb meie kohalikes noortes väga suurt potentsiaali. Paljudel vanematel mängijatel on suur eesmärk jätkata võrkpallikarjääri välismaal.

2013. a Eesti karikavõitjad on Nette Peit, Merilin Salben, Katrin Tammsaar, Kadri Siro, Laura Parts, Marie Aasorg, Mari-Liis Graumann, Helle-Maris Siilak, Kertu Laak, Katleen Kangur, Pille Vahtra, Hanna- Loore Õunpuu, Liisel Nelis ja Käroli Kärdi. Treenerid on Peeter Vahtra, Ingrid Kangur, Paul Piirmets, võistkonna esindaja ja statistik Mihkel Sagar.

Täname suure toetuse eest Kohila vallavalitsust, Raplamaa Kultuurkapitali, Raplamaa Omavalitsuste Arengufondi, Raplamaa Spordiliitu, Kohila Spordikompleksi ja naiskonna sponsoreid, kelle abiga oleme jõudnud Eesti võrkpalli tippu.