Muhu pagar: turule tulla oli üllatavalt lihtne
Aasta eest Muhus leivatootmisega alustanud Martin Sepping on oma maitsvate leibadega võitnud sööjate südame nii siin kui ka seal pool merd. Et aga ühel suhteliselt väiksel saarel igati toimiv ettevõte püsti panna, peab tema kogemusel tegemist olema kas väga väikse äriga või valdavalt automaatikale toetuva tootmisega, kirjutab Saarte Hääl.
"Muhu leib on kasvanud plaanist küpsetada kodus oma pere jaoks maitsvat leiba. Leiba, mis oleks nii-öelda maksimaalselt maitsev ja samas tervislik. Sellist, mida sooviks ikka ja jälle süüa. Samas, hetkest, mil olime oma arust teinud toote, mis oli mitte üksnes hea, vaid võisime seda häbenemata pakkuda ka sõpradele ja naabritele, on Muhu leib muutunud ainult paremaks.
Kuna tarbija on olnud valmis maksma Muhu leiva eest veidi kõrgemat hinda, võrreldes masstoodanguga, oleme saanud kasutada parimaid saadaolevaid tooraineid ning luua pagaritele meeldivad töötingimused," rääkis Sepping.