Minu suurim soov selles ametis on välja selgitada kogukonna ootused, selles osas olen väga avatud suhtlemiseks.

Ootan praegustelt ja uutelt koostööpartneritelt head meeskonnatööd ja pakun neile omalt poolt avatust, sõbralikkust, koostööd ja palju positiivset energiat. Kultuur on minu jaoks n-ö laias laastus kino, teater ja tants.

Päev on korda läinud, kui saan planeeritud asjad tehtud! Seoses tööga unistan sellest, et meie seltsimajad oleks täidetud meie oma inimestega ja oleks ruumi ka külalistele. Et teeme ise sporti ja meelitame ka sõpru tegema.

Energiat saan oma lastest, lähedastest, mind ümbritsevatest positiivsetest inimestest. Suurepärane energiaallikas on minu koer, kes "sunnib" mind liikuma iga ilmaga.

Parim rohi passiivsusega võitlemiseks on minu meelest leida neid positiivseid asju, mis teevad õnnelikuks ja mille üle saab uhke olla!

Mõnus muusika on see, mis paneb kuulama. Mina kuulan muusikat seinast seina, vastavalt meeleolule. Parim on muidugi klassikaline muusika!

Head ideed sünnivad täiesti juhuslikest asjadest. Hea mõte võib tulla koeraga jalutades, kuid samas ka mingist vahvast situatsioonist elus.Minu soovid 2014. aastaks on: märgake inimesi enda kõrval, naeratage teineteisele rohkem ja olgem sallivamad.