Pärast 2. vooru juhtisid kokkuvõttes 20 punktiga Laimjala ja Kaarma. 3. vooru vastase Leisiga jäädi 6 : 6 viiki, aga kuna ka Laimjala ei suutnud enamat, siis kokkuvõttes jätkasid tabelijuhtidena Laimjala ja Kaarma, punkte kokku 26. Järgmises voorus kohtusidki liidrid omavahel.

Kahjuks eksisid Kaarma mängijad kahel otsustaval löögil ja nii õnnestus favoriidist Laimjalal pääseda viigiga 6 : 6. Viiendas mängus tuli vastaseks tugev Mustjala, kes tabelis kõrgel 4. kohal. Kaarma võistkonna perfektse mänguga võideti see kohtumine 11 : 1! Kuna Laimjala "loputas" aga samal ajal Kihelkonnat, jäi tabeli tipp endiseks: liidritel punkte 43 ja kolmas koht neist maas juba 9 punktiga. Enne viimast, 7. vooru oli seis intrigeeriv: Kaarma juhtis 50 punktiga, Laimjalal oli 49 punkti ja Kärlal kolmandana 40 punkti.

7. voorus kohtuti Kärlaga. Samal ajal toimus Laimjala mäng Salmega. Ei tea, kas pikk päev oli teinud oma töö või rõhusid Kaarma võistkonda liigsed pinged liidrikohal olemisest, aga mäng ei sujunud. Üksikmängudes jäime kiirelt 0 : 8 taha, kusjuures mõlemad üksikmängijad eksisid oma viimases mängus 2-3 korda lihtsa nupu auku laskmisega. Ebaõnn või pinge?

Samal ajal olid meie paarismängijad Fred Nelma ja Jüri Janson esimese mängu võitnud. Lihtne matemaatika ütles aga karmi tõde: kaotad kolm mängu ja siis otsustab 2.-3. koha saatuse juba koefitsient. Keda see soosinud oleks, oli raske ennustada. Samal ajal oli selge, et Laimjala kaitseb oma eelmise aasta võitu.

Kahe üksikmängija ebaõnnestumine oli ka meie paarismängijad ebakindlaks muutnud ja kaks järgmist mänguvõitu läks kindlalt Kärlale. Õnneks suutsid kogenud mehed Nelma ja Janson viimases mängus siiski oma võtta ja kuigi mäng kaotati 2 : 10, piisas sellest teise koha saavutamiseks.
__________________________
Tulemused:

1. Laimjala 58 punkti
2. Kaarma 52 punkti
3. Kärla 50 punkti
Põhieesmärk edestada peakonkurent Kärlat on sel hooajal õnnestunud kahest kaks korda, järgmised alad male ja lauatennis on aga just Kärla korraldada, neist males loodame võita meie, samas on lauatennises edukas Kärla.