„Ka mina ei mõista, miks politsei ei trahvi neid udutule-huvilisi. Eriti segab selline udu-Eedi pimedal ajal maanteel, kui ise ootad möödasõidu võimalust. Väga raske on vastutulija kaugust hinnata, kui kõik särab vastu. Mis kasu neist lihtsalt pimeda ajal on? Näed hästivalgustatud ala 10 m auto nina ees ja ega reageerida sa ei jõua ja kaugemal olevaid objekte ikka ei märka."

„Mõned päevad tagasi, enne külmade saabumist, vihma sadas, asfalt oli veega kaetud ja sealt särasid ühe vastutulija udukad ikka pimestavalt silma. Pooltuled vastutulijatel ei seganud absoluutselt."

„Udutuli ei pimesta küll kedagi, sest näitab maha. Lisa-prožektorid häirivad küll vastutulijaid ja neid ei tohiks maanteel kasutada."

„Ei ole ise suur udutulede kasutaja, samas pole ka kellegi põlev udutuli veel seganud ega pimestanud. Pimestab ja ajab hulluks see kui lähituled on paigast ära olgu siis vastu tuleval või taga sõitval masinal.
Eriti võimsad geeniused on sellised, kes vastu sõites pole veel mööda jõudnud ja siis lükkavad täistuledele, vot see lausa lõikab peast läbi.
Selle udutulede kirumisega meenus selline asi, et aastaid tagasi mingist saatest on meelde jäänud selline soovitus politsei poolt, et pimedas sõites vastutuleva auto puhul hoidke võimalikult kaua täistulede peal, see tähendab siis et mõlemad autod peaksid võimalikult kaua hoidma täistulesid peal. Minu arust üks kõige hullemaid soovitusi politsei poolt."

„Seaduse kohaselt tohib neid kasutada kui nähtavus on ilmaoludest tingituna "halb" - tugev vihm, udu, lumi, rahe, olgu see siis pimedal või valgel ajal.
Aga kui on tee kitsas ning märg ja sügisene kottpime ilm ja teekatted märgistamata, siis on ikka raske aru saada, kui teepeenrale või vastassuunda sa kaldunud oled, mis siis, et midagi parasjagu ei saja ja udu ei ole, eriti siis kui teine sõiduk vastu tuleb, parem ikka udukad sisse lülitada, näed hoopis paremini teeäärt ja jalakäijaid.
Ei usu, et kedagi need väga madalal olevad tuled nii väga pimestavad. On ju autokoolides õpetatud, kuidas käituda kui vastu sõitva auto tuled pimestavad liigselt, kui seda ei tea, siis võiks kursust kordama minna, oled teistele ja endale ohutum. Meie teedel on palju suuremaid probleeme, mille kohta kisa ja lärmi tõsta. Teede märgistused, alko-narko juhid, teede korrashoid, puuduv järelvalve, väikesed karistused, neid teemasid lahendades saaksime ohutuma liiklemise."