Eesti Olümpiakomitee ja EV Kultuuriministeerium on kuulutanud 2014. aasta liikumisaastaks. Mitmed Luunja üritused on lisatud ka üle riigilisse liikumisaasta kalendrisse. Samuti oleme ühinenud rahvusvahe lise ettevõtmisega „We move", mis toimub tänavu 29. septembrist 5. oktoobrini.

Liikumisaasta üks eesmärke on tuua senisest rohkem inimesi tervisespordi juurde. Seda eesmärki püüame täita meiegi. Loodame, et Luunja inimesi jõuab veelgi enam meie treeninggruppidesse ja osa võtma liikumisüritustest, samuti otsime ja ootame valla harrastussportlaste ridadesse uusi inimesi võistlema erinevatel spordialadel.

Andke endast märku, kes te olete huvitatud eelpool nimetatud spordialadel osalemisest, samuti kergejõustiku- , jahilaskmise-, naiste võrkpalli ja indiaca-huvilised! Facebooki kasutavaid spordihuvilisi kutsume liituma Luunja valla harrastussportlaste grupiga. Sinna jõuab info kõige kiiremini.

Veel on meil suur soov aktivi seerida Luunja Spordiklubi, et läbi klubilise tegevuse anda valla inimestele senisest rohkem võimalust spordi asjades kaasa rääkida ja ürituste korraldamisel kaasa lüüa.

Luunja Kultuuri- ja Vabaajakeskus tänab oma koostööpartnereid, ringitöös osalejaid ning üritustest osa võtjaid. Soovime Teile liikumisrohket ja lummavat jõeaastat!