Astrid on kaasa löönud paljudes harrastusteatrites nii näitleja kui lavastajana, tema viimaste aastate kireks on improteater. Suurürituse juhtimise kogemusi on andnud maakondlikud laulu- ja tantsupeod nii Tartumaal, Võrumaal kui Viljandimaal. Viimaste aastate suurimaks ettevõtmiseks oli mullune Tartumaa tantsupidu „Püha", kus Astrid oli nii idee ja tekstide autor, näitejuht kui projektijuht. Peo õnnestumine andis tunnistust Astridi tugevast loomingulisest potentsiaalist, pingetaluvusest ja suurest vastutusvõimest.

Tartumaa kultuurirahvas on Astridit iseloomustanud nii: „Astrid edastab kogu oma töid ja tegemisi alati tohutu pühendumuse ja kirega. Osalejate silme all toimub tema loengute ajal justkui pidevalt sündivmuutuvarenev mänguetendus, milles osalevad kõik ja mis võlub, haarab, annab teadmisi, uskumist inimestesse, et ka nemad võiksid millegi taolise imeväärsega hakkama saada." Mitmete teiste kultuuriorganisatsioonide kõrval on Astrid ka Tartumaa Jõuluvanade Ühenduse asutajaliige ning talvise pööripäeva paiku võib teda näha kingikotiga häid lapsi rõõmustamas. Kultuuritegemise kõrval on tal põnevad hobid: tsiklisõit ja bullterjerite kasvatamine.

Kultuuripärli preemiat annab Eesti Kultuurkapital koos partneritega välja alates 2006. aastast kõigis Eesti maakondades. Preemia eesmärk on tunnustada ja innustada kõrgvormis loomeinimeste erialast pühendumist. Tartumaa kultuuripärlid: 2006 Ursel Oja, 2007 Riho Leppoja, 2008 Made-Heljo Ruul, 2009 Margus Kasemaa, 2010 Mare Tommingas, 2011 Triin Koch, 2012 Külli Must, 2013 Astrid Hallik.

Allikas: www.tartumaa.ee