Külaline jagas ka väga palju elukogemust ja tarkusi, mille järgi noored võiksid rohkem orientee­ruda. Näiteks soovitas ta, et kui midagi saavutada tahad, siis tuleb lõpetada vabanduste otsimine ja alustada soovitud eesmärgi nimel tegutsemist. Samuti tuleb mõelda, mis sind õnnelikuks teeb ja ka selle nimel vaeva nägema hakata.

Kohvikuõhtu oli üks paljudest sündmustest Tõrva Noorte­volikogu 2014. aasta tegevuska­vast. Aasta vältel on noored plaaninud kohalikele pakkuda mitmeid huvitavaid tegevusi ja ettevõtmisi.

Jaanuarikuus jagasid noored tänavail inimestele helkureid, et nad pimedal ajal kergemini mär­gatavamad oleksid. Kampaania möödus edukalt ning tulevikus on noortevolikogul plaan sarna­seid ettevõtmisi veelkord ellu viia. Lähinädalatel on plaan läbi viia ka infonädal Tõrva Gümnaasiumis, mille käigus tutvustavad tuden­gid ja karjäärinõustajad kooli­õpilastele võimalusi haridustee jätkamiseks. Juttu tuleb ülikoo­lidest, kutsekoolidest, rakendus­kõrgharidusest ja paljust muust. Tudengid jagavad oma muljeid ülikoolist ja annavad näpunäiteid edaspidisteks õpinguplaanideks.

Kevadel on plaanis ka pidada järgmine kohvikuõhtu. Kes seal aga esineb, see selgub varsti. Kõik ettepanekud korralduse ning esineja kohta on igati teretul­nud. Seda saab teha aadressil torvanoored@torvanoored.ee või võttes otse ühendust mõne noor­tevolikogu liikmega.

Suve hakul on tegevusplaanis ka lastekaitsepäeva tähistamine, "Teeme ära" aktsioonis osale­mine ning sportliku orien­teerumisürituse korraldamine.Suvel ja sügisel antakse välja järg­mine noortevolikogu auhind, millega tunnustatakse inimest, kes on noortesse panustanud ja on tunnustamist väärt. Noor­tepäev toob aga ka omaloomin­gukontserti, kus noored saavad näidata oma loovust ja oskusi.Sügisel saab läbi praeguse noorte­volikogu koosseisu ametiaeg ning toimuvad uued valimised.

Aasta jooksul külastatakse ka mitmeid linna asutusi ja ettevõt­teid, et laiendada oma silmaringi ja tutvuda linnas toimuvaga. Samuti viiakse ellu 2013. aastal läbi viidud noorteuuringust saadud mõtteid ja ideid. Lisaks on oodata veel ka kohvikuõhtuid ja korrapäraseid koosolekuid, millest kõik osa võivad võtta!