"Elame Loo alevikus kaks aastat, meil on kahetoaline korter, kus mina ja Vjatšeslav elame koos täiskasvanud pojaga. Läinud aastal otsustasime ennast Jõelähtmele ka sisse kirjutada, nii nagu seadused ette näevad. Loosimisel osalesime kõik kolmekesi."

"Elamumaa kinnistu loosimisel osales 263 inimest, kes ajavahemikus 1. jaanuar kuni 31. detsember 2013 registreerisid rahvastikuregistris oma elukoha Jõelähtme valda. Volikogu kehtestatud reeglite kohaselt osalesid loosimisel need, kes rahvastikuregistrisse oma elukoha Jõelähtme valda registreerimise hetkel olid," ütles Jõelähtme vallavalitsuse avalike suhete juht Merike Metstak.

"Idee panna loosi Jõelähtme valla kodanikeks registreerunute vahel elamumaa tekkis volikogus, kui arutlesime uute kodanike juurdesaamist. Loteriivõit tundub rahaliselt küll suur, aga meie arvutuste kohaselt on vald selle juba tagasi teeninud. Ainuüksi detsembris registreeris ennast valla kodanikuks 81 inimest. Arvestades, et igalt inimestelt laekuv tulumaks on Jõelähtme puhul keskmiselt 1330 eurot, laekub vallale aastas kokku üle 100 000 euro. Kinnistu ligikaudne turuväärtus hindab vallavalitsus aga 14 000 eurole, mis on tõenäoliselt kõige kallim samalaadsete kampaaniate auhind. Kinnistu suuriuseks on 2500 ruutmeetrit. 

Perekond Hvostovid pole ise veel oma uut krunti näinud, kavatsevad aga esimesel võimalusel vaatama minna.

"Meil on ammu olnud unistuseks omale maja ehitada, nüüd hakkabki unistus teoks saama," ütles Ericsonis töötav Larissa. Ehitamist lihtsustab kindlasti see, et  abikaasa Vjatšeslav on kutselt ehitaja.