Kuna laager ja võistlused toimusid VK Wadokan klubi treeningute läbiviimise koolis, võib öelda, et kõik see toimus meil "kodus".

Seega mõeldes tagantjärgi kokkuvõtteid tehes - saime hakkama.

Võistlustel tegime jällegi hea tulemuse. esikohti saime neli, II kohti kolm ja III kohti ka kolm. Kuue klubi seas üldkokkuvõttes oleme esimesed, meile järgneb teisena( 3punktilise vahega) eesti üks suurimaid budo klubisid VK Budokan.

VK Wadokan klubi tublimatest võistlejatest Sport kobujutsu II osavõistlusel, tahaksin ära mainida Võsu lapsi - kuldmedali omanikke oma vanusegrupist: Johanne Kegelit, kes on nüüdseks teinud märkimisväärse edasimineku spordis ja Kuldar Pedakut, kes järjekordselt seljatas kõik oma vanusegrupi vastased ülivõimsalt. Hõbemedal pandi kaela tubli teise koha saanud Lis Marii Unduskile.

Teised VK Wadokan klubi medaliomanikud on Kolga ja Vihasoo koolist.

Täname VK Wadokan klubi kõiki laagris ja võistlustel osalenud tublisid sportlasi ja nende vanemaid. Samuti Kolga kooli direktorit Tõnu Valdmad ja kogu personali, kes meile toeks olid. Võsu kooli, Vihasoo Lasteaed-algkooli, "RR Lektus" AS, Anti Puuseppa, Lea Londi, Avo Seidelbergi, Raudo Oolmad, Valter Koltsinit, Andres Ventselit ja kõiki teisi häid inimesi, kes ka hea sõnaga toeks olid.

Suur tänu teile kõigile!