Sildrem Autoteenindus on mõeldud eeskätt sõidu- ja pakiautodele, suuri autosid ruumi tõttu vastu võtta ei saa. Autoteenindus teeb sõidukite hooldust ja remonti, sildade reguleerimist, valuvelgede sirgestamist, rehvitöid, avariijärgset remonti, toob varuosad. Veel saab Kohilas pakkuda arvutidiagnostikat. Ühesõnaga täislahendus ehk kõik see, mida üks autoteenindus pakkuma peab.

Täismahus keretöid saab tegema hakata paari kuu pärast, kuna osa seadmeid on alles teel, samuti sillastend, mis tuuakse lähinädalail. Kuigi kindlustuslepinguid otseselt ei sõlmita, tahetakse koostöös liikluskindlustusfirmadega siin ka kahjukäsitluse teenus luua.

Alari Sillaste. Foto: Jaanur Kõrv

Sillaste sõnul on kindlustused huvitatud, et inimene ei peaks minema Tallinna või Raplasse, vaid saaks kohapeal oma kahjud käsitletud. „Kui on juhtunud avarii, võib inimene kohe meie poole pöörduda, vormistame kahju ära. Tallinnas tegutsemise aegadest on see kogemus olemas ja seepärast üritame seda ka siia tuua," räägib Sillaste. Kere venitus ja plekitööd tehakse siin, värvimist Raplas asuvas RMW-s, mis kindlustuste puhul on arvestatav partner.

Mootorsõidukite tehnoülevaatuste puhul loodetakse heale koostööle Kohila Tehno OÜ-ga. Meeldivaks boonuseks peetakse ka kõrval asuvat autopesulat.

Konkurentsi kohta arvab firmajuht, et supp ei tohi lahjaks jääda, pigem toob Sildrem Autoteenindus siia lisaväärtust, kuna suudab pakkuda ka selliseid teenuseid, mida teistel pole, nt sildade reguleerimine ja valuvelgede sirgestamine. Viimast tehakse küll Tallinnas, aga inimene saab Kohilas selle teenuse tellida.

„Me pakume ikka sama taset ja kvaliteeti, mida Tallinnas pakutakse. Maakohtade häda on tihtipeale selles, et paljud katsetavad, oskusi aga napib ja tulemus pole kvaliteetne. Tahame tuua siia kvaliteetse teenuse, et me ei peaks Tallinna ees häbenema.

Peamine eesmärk on müüa usaldust ja kvaliteeti," ütleb Sillaste kokkuvõtteks.