"Õnneks ei ole veel töötajaid palgatud," leidis Neverlien toimunus ka positiivset. Toode on valmis, meetod ja tehnoloogia välja töötatud ning väiksed tootepartiidki tehtud ja testitud. Neverlien rääkis ilmnenud probleemidest, mille tulemusel on ettevõtja nüüd aja maha võtnud.

On kaks peamist takistust, miks ettevõte ei saa tootmist alustada. Esimene on nõue omada ettevõttesisest akrediteeritud isikut, kes saaks teha alkoholimõõtmisi igal ajahetkel. "Pakkusime maksu- ja tolliametile, et võiksime kasutada kvalifitseeritud konsultanti teisest ettevõttest, kuid meie üllatuseks seda varianti ei aktsepteeritud," rääkis ettevõtja. Teine põhiküsimus oli MTA nõue saada üksikasjalikku infot joogi koostisosade ja tootmisprotsessi kohta, mis ettevõtja meelest on ärisaladus.

Loe pikemalt Hiiu Lehest.