Kohale olid tulnud sõbrad Kärisselja, Kiilaspere, Kilgi, Võeva, Velise, Aravere ja Velisemõisa külast, kokku üle 40 osaleja.

Peolised külastasid näitusesaalis ülespandut Liivi Miili asjatundlikul juhtimisel ja ekraanilt seinal oli võimalik vaadata kokkuvõtet toimunud üritustest.

Avasõnades vaatas Meida Oidram põgusalt tagasi möödunud aasta tegemistele ja tutvustas käesoleva aasta plaane ning tänas kõiki külade ühistegevusse panustajaid. Traditsiooniks on saanud igal aastal välja anda Suure Sõbra tiitel ja tänukiri. Seekord tunnustati Piret Orubit Kilgi külast.

Seltskondlikuma osa avas Kivi-Vigala memmede tantsurühm Kullerkupp. Mitmekesine lustakas kava ei jätnud kedagi külmaks. Meeleolukad pillilood vahepalaks rahvale lustimiseks olid väsimatult Aksel Viisutilt. Siis jagunes seltskond tiimideks, et võtta mõõtu mä lu mängus.

Nutikust vajavaid „pähkleid" nii sünnimaa ajaloost kui ka muudest teemadest oli kokku korjanud Mihkel Keskküla.

Muusika ja täieliku peomeeleolu garanteerisid vennad Veiko ja Raivo Viljas. Aitäh neile.

Külarahvast liitvat ettevõtmist toetas Märjamaa vallavalitsus mittetulundusliku tegevuse toetuse kaudu. Loodetavasti andis kokkusaamine ainet ja energiat 2014. aasta eelseisvatesse ettevõtmistesse.