Etteaste pikkuseks on 3 minutit, võistluskategooriad on neli. Võitja selgitab 3-5 liikmeline žürii. Sellel aastal on lubatud  talendikust demonstreerida ka videoklipi abil. Lisaks sellele on meelelahutuseks avatud vanusekategooria Igavesti Noored ehk kõik vanuses 27+ on oodatud noortele eeskujuks oma talendikust näitama.

 Auhinna saavad esikolmik, antakse välja eripreemiad ning publiku lemmikauhind. Lisaks sellele on eripreemia kategoorias 27+.  Talendikonkursil saab osaleda ainult registreeritud osalejad ankeedi alusel.  Registreerimine 4.aprillini: Merit.Nigula@otepaa.ee või tel. 5886 7270 ankeedi alusel! Ankeedi leiab Otepää Noortekeskuse koduleheküljelt, koolimajast, noortekeskusest ja Otepää valla kodulehelt www.otepaa.ee

Pealtvaatajatele on pilet 1 euro, esineb üllatusesineja. Valgamaa Noort Talenti toetavad Eesti Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupp, Otepää vald, Otepää Gümnaasium, Otepää Seikluspark, Sangaste Rukkiküla, Oti Pubi ja ööklubi Comeback.

Täpsem info: www.noortekeskus.otepaa.ee 
ja Merit Nigula
5886 7270
Merit.Nigula@otepaa.ee

REEGLID

-Võistluskategooriaid 4, vanuses 3-26.
I 3-6.a.
II 7-13.a.
II 14-17.a.
IV 18-26.a.

-Meelelahutuslik kategooria 27+ vanematele huvilistele, kes soovivad noortele eeskuju näidata. Auhinnaks eripreemia!
-Esituste pikkus on 3 minutit!
-Premeeritakse esikolmikut ja lisaks antakse välja eripreemiad ning publiku lemmik!
-Etteastetes on võimalik kasutada erinevaid abivahendeid. Keelatud kasutada vahendeid, mis võivad kahjusta ruumi või lava.
-Talendikonkursil saab osaleda ainult registreeritud osalejad ankeedi alusel, mille leiab noortekeskuse koduleheküljelt!

Registreerimine 4.aprillini: Merit.Nigula@otepaa.ee (58867270) ankeedi alusel! Ankeedi leiab noortekeskuse koduleheküljelt, koolimajast, noortekeskusest!
Täpsemat infot ja muu vajaliku leiad : www.noortekeskus.otepaa.ee.