Teinegi suurem ettevõtmine oli Lõuna-Mulgimaal sellel aastal - 10-etapiline lauatennise turniir. Siingi oli meie mees suveräänne liider: Mats Tõhk saavutas kindla esikoha. Väga hästi mängisid meie meestest veel Veljo Kask, Kalev Jaago, Margus Süldre ja Mati Saks. Head mängu näitas Harri Mäesalu, aga kahjuks jäi temal puudu üks etapp, et üldarvestusse pääseda.

Mängud toimusid neljal väljakul korraga ning igal etapil osales 16-18 mängijat. Lisaks turniirile käisid paljud veel kolmapäeviti harjutamas ning näpunäiteid jagasid lauatenniseklubi „Sakala" mängijad. Karksi valla mehi osales veel teisigi üksikutel etappidel ja vaadates mängulusti ning meeste hasarti, võin küll julgelt väita, et õhtul 4 tundi mängimist võib kanda tervise plusspoole peale.

Spordikool viis läbi 32. korda toimunud kõrgushüppe päeva. Ühelgi varasemal aastal  ei ole esikohta  jagatud, aga sellel aastal tuleb korraldajatel võitjakarikale kirjutada lausa kolm nime - Heidy Bergštein, Karl-Hendrik Palu ja Romet Ain. Viimane ujumise etapp toimub aprillis ning siis saab sellest kokkuvõtteid teha.

15. märtsil toimus koolis valla arengukava koostamine. Spordi töörühmas istusime Jaak Israeliga paraku kahekesi. Millest selline ükskõiksus? Volikogu spordikomisjon oleks pidanud küll kindlasti täies koosseisus kohal olema, aga ilmselt olid kõik võistlustel? Edasine ongi kahe mehe pakkumine ja mõningad mõtted juba traditsiooniliste ürituste kohta. Veel on võimalik kõikidel oma mõtteid arengukavva lisada. Tervisespordiga tegelemine ning liikumisharrastuse kujundamine on kõige odavam variant oma tervise eest hoolitsemisel.

Enne suurt suve tasuks reklaami ja valla kodulehte jälgida, sest lähemal ajal tuleb kokku orienteerumise korraldustoimkond. Kuna gümnaasiumi riigikaitse algõpetuse käigus on hangitud tähised ja korralikud kompostrid, mis võimaldavad orienteerumist korraldada, siis miks mitte seda teha. Mõte on korraldada petankiturniir ja rattamatku. Suurem rattasõit toimub 24. augustil Karksi-Nuiast Ruhja ning selleks ettevalmistused juba käivad. Et lätlaste ees mitte häbisse jääda, tuleks juba täna rattakumme pumpama hakata. Olen selles kindel, et see Balti keti 35. aastapäevale pühendatud retk on toitlustuspunktide, tehnilise abi, julgestuse ning osavõtjate poolest hästi organiseeritud.

12. aprillil kell 12.00 antakse start maanteejooksu maakondlikuks võistluseks. 23. aprillil toimub Kitzbergi mäe jooks. Mais leiab aset palju koolispordi üritusi, mõnigi neist gümnaasiumi staadionil. Kaugel see jaanipäev ning suur suvigi enam on ja siis kutsume kõiki jaanijooksule ümber paisjärve.

Erinevaid võimalusi liikumisharjumuste kujundamiseks peaks jätkuma ning juba täna oleks paras aeg alustamiseks. Jälgigem reklaami.