Kutsume võistlema ka kõiki koduaia murutraktoreid: murutraktorid, mis kodus muru niidavad.

Võistlus koduaia murutraktoritele algab kell 11.00. Sõit kestab 10 minutit.

Võistlus tuleb huvitav, sest kohal on 2013. aasta Eesti ja Soome meistrid murutraktorite krossis. Pinget pakub ka naaberriikide omavaheline tugev konkurents - eelmisel hooajal tuli Soome meistrivõistlustel murutraktorite krossis soomlastel leppida eestlaste tugeva esinemisega.

Vabaklassis tõid kaksikvõidu koju Võtikmetsa Tiim I nr 18 (koosseisus Janek Kokkar, Ilmar Schaff rik, Arvet Köönverk) ja Võtikmetsa Tiim II nr 19 (koosseisus Margo Rosar, Robert Schaff rik, Hans-Kristjan Kautsaar). Standardklassis kaitses teist kohta Võtikmetsa naiste tiim nr 20 (koosseisus Stella Netse, Annely Tisler).

Võistlusel tuleb kokku Eesti ja Soome murutraktoristide paremik! Võistlust toetab Makita, kes on auhinnaks välja pannud erinevat tehnikat ja tööriideid.

Kõik soovijad saavad oma masinad ja võimed võistlusrajal proovile panna! Võistlema on oodatud kõik uued standardja vabaklassi tiimid.

Võta kaasa oma pere ja sõbrad ning tule veeda mõnus laupäev Kosel!

Võistlejatele on eelregistreerumine kohustuslik (tuleb teatada hiljemalt 4. maiks 2014).

Seda saab teha, saates e-maili (võistlusklass, meeskonna nimi, tiimi liikmete nimed ja number) aadressile annely@ votikmetsa.ee või helistades 525 9433.

Ohutuse tagamiseks peavad kõik võistlejad kandma kiivrit!
_________________________________
AJAKAVA

10.00 Võistlejate registreerimine
10.30 Koosolek võistlejatele
11.00 Koduaia murutraktorite start (kestus 10 minutit)
12.00 Võistluse start (standard- ja vabaklass)