Seekordse ettevõtluspäeva läbivaks teemaks on kohalike ettevõtluspotensiaaliga inimeste julgustamine ettevõtlusega alustamisel, misläbi suureneks ka piirkonna konkurenstivõime ja ettevõtlusaktiivsus.

Ettevõtluspäeval jagavad oma kogemusi äriideede leidmisel ja ettevõtlusega alustamisel  Hiiumaa edukad ettevõtjad Heli Handorf  ja Viljar Kallaste. Arno Kuusk Sihtasutusest Tuuru ja Elmo Harjak Swedbankist kutsuvad kaasa mõtlema teemadel Miks tulla ja jääda Hiiumaale? ja Kas hiidlaste ettevõtmised on olnud edukad? Kristjan Arunurm, Sihtasutuse Tuuru juhataja, tutvustab teenuseid ja toetusi, mida alustavale ettevõtjale pakub Maakondlik arendusekeskus. Kogemuskoolitaja Kairit Reiman viib läbi lühikoolituse „Kuidas arendada endas eduka ettevõtja mõtteviisi" ning koolituskeskuse Reiting juhataja Anneli Zirkel peatub oma ettekandes  Kiirelt kasvamise tarkus teguritel, mida tähele panna kui ettevõtte kasvama hakkab.   

Hiiumaa piirkondlikku ettevõtluspäeva korraldab Koolituskeskus Reiting koostöös Sihtasutus Tuuru ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega ning seda on toetatud Euroopa Liidu Sotsiaalfondi vahenditest.

Hiiumaa piirkondlik ettevõtluspäev toimub 30. aprillil Vabrikuväljak 1, SA Tuuru konverentsiruumis. Kell 9.30 algab üritusele registreerimine ning 10.00 algavad tervitussõnavõtud ja ettekanded.

Ettevõtluspäev on kõigile osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine: www.eas.ee/ettevotluspaev