Kõige suuremaks kordaminekuks on Üdruma keskuses asuva kasutamiskõlbmatu vana vallamaja renoveerimine kaasaegseks ja ilusaks seltsimajaks. Selleks on kulunud üle 250 tuhande euro. Raha on selleks taotletud PRIA külade arengu meetmest, LEADER-meetmest ja kohalikust omaalgatusprogrammist.

Meie ettevõtmisi on rahaliselt toetanud Kullamaa Vallavalitsus, investeeringute elluviimiseks vajalikku laenu on käendanud juhatuse liikmed. Seltsimajas on olemas kaminasaal, arvutinurk, saun, köök, katusekorrusel magamistoad.

Seltsimaja juures on peoplats, võrkpalli- ja korvpalliväljak ja piirkonna külasid tutvustav välikaart. Siin peetakse pidusid, korraldatakse mitmesuguseid teema- ja õppepäevi, laulu-, spordi- ja lastelaagreid. Seltsimajas käib koos tantsuklubi, näitering ja padjaklubi. Maja kasutatakse perekondlike sündmuste tähistamiseks ja kokkutulekuteks.

Seltsi eestvedajad on kümne aasta jooksul kirjutanud 35 projekti ja korraldanud üle 70 ürituse. Tänaseks on seltsil liikmeid 43, seltsi juhatusesse kuuluvad Tenno Laanemets, Linda Pärnpuu, Vaike Nõu, Maarja Jõevee ja Taavi Oks.

Üdruma Küla Selts tähistas oma sünnipäeva 22. veebruaril peoga, kus vaadati tagasi tehtule ja meenutati ühiseid ettevõtmisi. Seltsimaja seinale pandi üles väike fotonäitus, jälgida sai slaidiprogrammi möödunud 10 aastast.

Sünnipäevapidu algas kohaliku näitetrupi etteastega, kus kanti ette näitemäng oma küla inimestest ja tegemistest. Sellele järgnes pidulik külalipu tervitamine. Kevadel kuulutati välja lipu kavandi konkurss, laekunud töödest valiti välja lemmikkavand.

Lippu tervitasid kõik kohalolijad Eriku loodud värsiridadega. Külaseltsi juhatus tänas seltsi tegevuse toetajaid tänukirja ja kingitusega. Kullamaa Vallavalitsus andis tänukirjad tublimatele seltsi liikmetele.

Kõik seltsi liikmed said Maarja juhendamisel valmistatud originaalkujundusega tassid. Üdruma Küla Seltsi sünnipäeva tähistamist ja lipu valmimist toetas Kohalik Omaalgatuse Programm.

Pidu jätkus laulu ja tantsuga öötundideni.