Huvi Contra vastu oli nii suur, et algne plaan kohtuda vanemate kooliastmete õpilastega laienes peagi nii noorematele kui ka luulehuvilistele vallaelanikele. Nii koguneski Goldenbecki majja kaks uudishimulikku seltskonda.

Võrukeelse jutu peale venisid kuulajate näod esialgu pikaks, kuid vahetu ja emotsionaalne esinemine pühkis peagi võõristuse ja varsti rõkkas saal kuulajate naerust. Saadi teada, kust on luuletajal pärit selline kirjanikunimi, kus ta koolis käinud on, tuntud-teatud postiljoniametist, tegemistest kodukohas Urvastes ja muidugi palju luuletamisega seotut. Enda sõnul meeldib Contrale (contra ld ´vastu´) see nimi just sellepärast, et temagi on kõige vastu, see tähendab ka vastuolemise vastu ehk kõige poolt. Esinemise ajal said uudishimulikud oma küsimused luuletajale kirja panna ja hiljem põhjalikud vastused neile.

Loomulikult vaheldus jutuajamine arvukate luulenäidetega ja kuulda sai ka luuletajahärra viisipidamist, mis olevat tema puhul omamoodi firmamärgiks saanud. Igatahes räppimine paistis kuulajatele küll erilist naudingut pakkuvat ja seal pole ju viisipidamine ometi tähtsaim osa. Kel oli soovi, sai kaasa võetud raamatusse autogrammi, kes tundis, et kodust puudub üks korralik Contra luuleraamat, sai sellegi osta.

Kuna tegemist on Võrumaal asuva Urvaste küla mehega, siis on paslik meenutada, et ka meie vallas asub samanimeline küla. Ja nii mõnelgi on ehk teadmata, et mõned aastad tagasi käis Contra Eestimaa Urvasteid avastamas (neid on kokku kolm), seega siis tõi avastamisretk ta ka Kullamaa kanti. Et võrrelda toonast pilti tänasega, tegi luuletaja eelmisel õhtul väikese matka meie Urvastesse ja avastas pisukese meelekibedusega, et küla on vahepeal veelgi kokku kuivanud. Sel korral ei olevat õnnestunud tal kohata ühtki külaelanikku, küll aga olevat teda kuskilt laudast üksik ammumine tervitanud - seega küla elab veel.

Võib-olla leiab Contra kunagi ka kolmandat korda tee Kullamaale, aga sellest korrast jäid temast küll maha suur hulk soojust, sõbralikkust, muhedat huumorit ja loomulikult ainulaadsed luuleread:

Tule Kullamaale sa
kulla sisse maadlema
võta kaasa kullake
kulla sees siis hullake
olete kui küllaga
kaetud selle kullaga
võib teil kuldkalata
kuldne elu alata