Majanduslikud võimalused on puuetega inimeste liikumisel väga piiratud, kuna oleme mittetulundusühing ja meie rahastamine käib ainult projektipõhiselt. Loodame lisaks projektidele ka sponsoritele, kes õla alla paneksid. Keegi pole õnnetuste eest kaitstud, aga kui on olemas tugiorganisatsioon, pole ükski raskus nii ületamatu, kui algul näib. „Jagatud mure on pool muret",  ütleb rahvatarkuski.

Karksi vallavalitsus on liikumise vastu olnud väga heatahtlik. Eriliselt tooksin välja selle, et saime kohaliku omavalitsuse juhtidega kokkuleppele kultuurikeskuse saali kasutamiseks renditasu maksmata. Nii on meil olemas koht, kus koos käia, pealegi on kultuurikeskusesse  juurdepääs ka ratastooliga. Puuetega inimesi koondava algatuse juures on olnud meile väga suureks abiks Karksi valla sotsiaaltööspetsialist Liivi Loi. Oleme talle ääretult tänulikud. Loodame, et meie liikumist märgatakse.

Järgmine puuetega inimeste koosolek toimub 21. mail kell 16.00 Karksi Valla Kultuurikeskuse sinises saalis. Tuberkuloosi ja kopsuhaiguste ennetamisest tuleb rääkima Aivi Sahharov. Oodatud on kõik praegused ja uued liikmed, sealhulgas ka toetajaliikmed. Info tel 5566 8553.