Direktor Ulvi Valge ütleb: "Kõigil õpilastel peavad olema võrdsed tingimused kasutada innovaatilisi õppevahendeid. Kool on koht, mis tagab õppijaile õppetööks võrdsed võimalused."

Nüüdseks oleme tahvelarvuteid tundides kasutanud terve õppeaasta jooksul. Kuna arvuteid on piisavalt, on ka teised klassid selle võimaluse saanud ja seda agaralt kasutanud. 5.-7. klassi loodusõpetuse õpetaja Annika Jürviste sõnul on ta iPadi kasutanud internetist info otsimiseks.

Tunni mitmekesistamiseks oleme kasutanud selliseid app'e nagu PuppetPals, SimpleMind, Corkulous, Keynote, Pages, Explane Everything.

Õpilastele on kõige rohkem meeldinud multifilmi tegemise rakendus, mille abil saab luua erinevate tegelastega õpetlikke animafilme.

1. klassi juhataja Merle Kivi ütleb, et nemad on tunnis kasutanud palju erinevaid töölehti, mida saab kohe iPadis täita. Õpilastele meeldib internetist infot ja pilte otsida ning õppemänge mängida.

Õpetaja Helle Lipu, 4. klassi juhataja kasutab iPadis olevaid õpikuid ja töölehti peaaegu igas tunnis. Tema sõnul õpilastele meeldib iPadi vahendusel õppida. "Mina arvan, et iPadide kasutamine muudab õppimise põnevamaks, arendab nii õpilast kui ka õpetajat," sõnab ta.

Esimese iPadi-õppeaasta võib kordaläinuks lugeda, kuigi see on olnud nii õpilastele kui ka õpetajatele suur õppimise aasta. Oskusi on see-eest tublisti juurde saanud kõik iPadi kasutajad.