Aljona Gorbatškoval on praegu kaks tegutsevat ettevõtet – toitlustamisega tegelev Tassikoogid OÜ ja kosmeetikat hulgi müüv Aravon OÜ. Paraku pole kummagi ettevõtte põhikirjas spaateenuste pakkumist ja nii asutas Gorbatškova uue firma.

Linnavalitsusest pakuti talle spaa jaoks kaht seni linnale kuuluvat maatükki, üks neist kesklinnas ja teine Peipsi järve ääres piirivalvekordoni lähedal. “Minu soov on ehitada spaa randa. Kui lähed puhkama, siis otsid ikka hotelli, mis asub rannas. Kui tahad suvel ujuma ja päikest võtma minna, võtad rätiku ümber ja lähedki,” rääkis ta. Nii valis naine Pihkva tänav 2s asuva maatüki ning esitas taotluse detailplaneeringu algatamiseks Mustvee linnavolikogule.

Viimane on Gorbatškova taotlust arutanud kaks korda, seni tulemusteta. Naine on oma taotluse pärast alates märtsikuust volikogus käinud. Nüüd nihutati otsustamine taas edasi septembrisse.

Septembrikuu volikogu istungile peab Gorbatškova kaasa võtma eskiisi, mida ta kavatseb Pihkva tänav 2s krundile ehitada.

Gorbatškova plaanib rajada viiekordse hotelli, kus on 120 numbrituba. Maksma läheks spaa ligikaudu viis miljonit eurot. Ta on alustanud projektide kirjutamist spaa rajamiseks nii Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusse (EAS) kui ka PRIAsse Leader-meetmest toetuse saamiseks. Tal on kokkulepe investoritega, kes on samuti valmis panustama.

Loe ettevõtja plaanidest pikemalt Vooremaast.