Valdavalt valged seinad ja telliskivimustriga akende ümbrus muudavad maja helgeks ja rõõmsaks. Seda toonitavad ka maja ette istutatud dekoratiivõunapuud, kui nad hästi kasvama lähevad. Punaseks on värvitud piirded rõdudel, mis avanevad päikselisema siseõue poole. Maja tänavapoolsetest akendest näeb keskparki ja liiklust tänaval, hoovipoolsetest aga muruplatsi ja eramurajooni.

Maja arhitekt on Anne Kose, ehitaja Mapri OÜ ja arendaja Uuskodu Keila OÜ.
Uue maja korterid müüdi uskumatult kiiresti, tänase seisuga on saada veel vaid kaks korterit, üks kolme-, teine neljatoaline. Erilist reklaamikampaaniat korterite müük ei vajanud, piisas heast koduleheküljest internetis ja reklaamplagust Rõõmu kaubamajas. Eduka müügi tagasid maja hea asukoht, õnnestunud projekt ja see, et Keilas on suur nõudlus uute korterite järele.

Korterite edukas müük tiivustas arendajat kohe järgmist kortermaja ehitama. Selle asukoht on veelgi magusam kui valminud majal – otse keskväljaku ääres mõnisada meetrit kirikust.

Esmaspäeval algab linnavalitsuses Keskväljak 6 kinnistu detailplaneeringu eskiislahenduse ja lähteseisukohtade avalik väljapanek. Kunagine kaubamaja lammutatakse ja selle ning kõrval asuva tühja maa kohale on plaanitud ehitada 24 korteriga elu- ja ärihoone .Kuna hoone on plaanitud ehitada linna miljööväärtuslikule alale, siis see dikteerib ka maja kõrguse ja korruseid on kavandatud ainult kolm. Majaarhitekt on taas Anne Kose, sama on ka kinnistu omanik –Keila Tarbijate Ühistu.