Ettevõtte omanik ja juhataja Tatjana Mänd ütles Keila Lehele, et uude kauplusse lähevad Usina kõik põhitooted. „Seal on saadavad kõik meie salatid, pasteedid, sekserid, küpsetised ja otse loomulikult kohupiimataskud. Meie toodetest saab katta väga isuäratava peolaua. Oleme mõelnud ka väikestele lastele, pakkudes püreesid, keeduriisi, tatart jms. Aeg näitab, mis õismäelastele rohkem meeldib.“

Uues kaupluses on pinda 264 ruutmeetrit ja lisaks müügiletile ruumi ka kahe laua ja toolide jaoks, et oleks võimalik kohapeal kohvi juua.

Tatjana Mänd: „Tegemist ei ole kohvikuga, aga kui keegi soovib kohapeal tassi kohvi või teed juua ning värsket saia ja pirukat süüa, siis seda me võimaldame. Peale kohvimasina on poes küpsetusahi, et ostjatele ahjusooje saiu pakkuda. Miski ei reklaami kauplust paremini kui äsja valminud saiade aroom.“

Seni on Usin oma toodangut müünud erinevates kauplustes Stockmannist Prismade ja Comarketiteni .Kaugemad kohad, kuhu nende salatid ja suupisted jõuavad, on Pärnu, Tartu ja Narva.

Õismäel avatud kauplusse oodatakse ka keilalasi, kes õhtul pealinnast koju sõites Tehase tänava poodi minna ei jõua või ei viitsi. Tallinna pood on avatud kell 10-20, pühapäeval suletakse kell 17.