Pool tundi hiljem oli naine tunnistajaks, kui vaevu jalul püsiv noormees istus oma BMW rooli ning põrutas minema. Tee peale noormees ei jõudnudki: autot valitsemata lõpetas ta sõidu kraavis.

Sealt mööda poodi läinud Voka elaniku sõnul üritasid neli ilmselgelt purjus noormeest autot omal jõul kraavist välja lükata. “Kui ma poest tagasi tulin, oli politsei kohal ning küsis ühelt noormehelt, kelle auto see on. Vastus kõlas, et sõbra oma. Ja kui politsei tahtis teada, kus sõber on, öeldi, et ei tea. Mõne minuti pärast sõitis politsei minema.”

Ida prefektuurist sai Põhjarannik järelpärimisele vastuse: “Rääkides patrullpolitseinikega, ütlesid nad, et said nimetatud sündmusele väljakutse. Nad leidsid eest kraavis oleva auto, mille ümber toimetasid kolm meest. Teine meeste grupp seisis sõidukist natuke maad eemal ja kui politsei kohale saabus, siis tulid ka nemad sõiduki juurde. Isikud väitsid, et auto on seal kraavis olnud juba mõnda aega ja kes oli roolis ning kellel kuulub auto, nad ei tea. Samuti kinnitasid nad, et keegi nendest autot ei juhtinud, seega ei olnud politseil alust alkoholijoobe tuvastamiseks. Ka ei andnud sõidukiomanik teada, et talle oleks auto kraavi sõitmisega varaline kahju tekitatud.”

Loe pikemalt Põhjarannikust.