Avaneb jahimeeste maailm oma trofeede ja menüüvalikuga. Lisaks karulihale, millel on pikem ooteaeg, saab valida mitme ulukiroa vahel. Loomulikult on oma koht ka tavamenüül ja päevapakkumistel, kuna mitte alati pole möödasõitjal toidu ootamiseks ja nautimiseks aega.

Toidul on puhas ja kodune maitse. Ulukiliha valmistamise viisidest teab majaperemees Kalle Kohver rääkida nii mõndagi. Tema sõnul on ainuõiged maitseained sellise toidu valmistamiseks sool, pipar ja loorber. Et ilus oleks, võib lisada peoga pohli või jõhvikaid. Toidu valmistamiseks kasutatakse põhiliselt kohalikku toorainet.

Kuigi iga klient, kes teelt alla keerab, on teretulnud, siis ainult nendega kogu kompleksi üleval ei pea. Seepärast on ettevõte üles ehitatud nii, et kliendil oleks erinevaid võimalusi.

Loe edasi Kuulutajast.