Varem pangas töötanud Tamme tegi oma elus kannapöörde 2011. aastal, mil ta loobus kontoritööst. “Sušit olen ma juba kümme aastat valmistanud, ning kui sõbrad küsisid, et miks ma oma annet raiskan, siis otsustasingi töökohta vahetada.” Koduköögi jaoks loodud Facebooki leht kogus kiiresti fänne ning vahepealsel ajal ei möödunud nädalavahetust, mil mõnes Harku valla kodus poleks pakutud just Jaanika-Kristini valmistatud sušit.

SushiStopp nime kandva kohviku menüüst ei leia ühegi levinud riisipala nime. Kõik makid, nigirid ja teised hõrgutised on lihtsuse huvides nummerdatud. Külastajaid ootab ka suši assortii, milles Jaanika-Kristin igal päeval erinevaid maitseid kombineerib. Loomulikult tuleb arvestada ka kohalike eelistustega. “Väga paljudele meeldib siin näiteks lendkalamari,” ütleb Tamme.

Loe edasi Harju Elust.