Menüüs on koguni 21 põhirooga, lisaks kergemad palad ja magusam kraam.

„Eks iga uue koha loomine toob kaasa palju pingelist tööd ja tuleb teha pikki tööpäevi,“ rääkis 22 aastat toitlustusvaldkonnaga seotud olnud Merle Mutli. „Õnneks pole selle aja jooksul suuremaid möödalaskmisi ette tulnud.“

Merle Mutli on juurte poolest läänevirulane – pärit on ta Rakkest -, kuid elu viis ta vahepeal Järvamaale. „Kui ma kaks aastat tagasi Sämmi Grilli tööle läksin, siis oli omanikel juba olemas plaan teha toidukoht ka Haljalasse. Laua peal oli makett, kõik oli paigas. Ütlesin neile kohe, et ma tahan seda projekti vedada,“ rääkis ta.

Haljala ristis avatud Mäo Grill OÜ söögikoht annab tööd 10 inimesele. „Kõige raskem on leida õiged inimesed ja meeskond tööle panna,“ mainis Mutli.

Loe edasi Kuulutajast.