Lisaks psühholoogilisele toele pakutakse mitmetes riikides toetava meetmena mälestustekarbikest, mis antakse lapse kaotanud vanematele haiglas.
Meie soov on, et lapse kaotanud vanemad leiaksid oma raja tervenemisele, läbides selleks vajaliku leinatee. MTÜ Vaikuse Lapsed koos mitmete hakkajate lapse kaotanud emadega on kutsunud ellu algatuse „Mälestustekarp“. Eesmärgiks on luua karp esemetega, mida vanematel on võimalus seostada oma lahkunud beebiga. See on märk vanematele teiste ümberkaudsete hoolimisest ning ühtlasi aitab neil koguda mälestusi, mida väikse sündimata lapse puhul on väga vähe kogunenud.

Me tajume, kui suurt kurbust see teema ka sinus tekitab. Siiski loodame, et sa suudad kaasa mõelda ning oma abikäe ulatada. Sul on võimalus selles projektis kaasa lüüa kahel viisil. Esiteks võid sa toetada projekti rahaliselt, tehes annetuse MTÜ Vaikuse Lapsed kontole EE502200221048925078 (märgusõna “mälestustekarp”). Sellega toetad mälestuskarpide komplekteerimist. Kogutud raha eest ostavad projektigrupis tegutsevad emad karpidesse mälestusesemed (näited allpool). Teise võimalusena saad ise kokku panna personaalse karbi. Lisainfot personaalse karbi koostamiseks leiad www.vaiksed.ee.

Täname sind, et oled valmis kaasa mõtlema ja toetama!
Lisainfo MTÜ Vaikuse Lapsed e-posti aadressil info@vaiksed.ee.
www.vaiksed.ee www.uuslaine.ee